România

Menu

clear
Ionit Landing
star_border

Cum să creați un climat interior sănătos pentru familia dvs.

Ne petrecem aproximativ 90% din viața noastră în interior, în timp ce respirăm un volum incredibil de 11.500 litri de aer în fiecare zi. De aceea, calitatea aerului din interior contribuie enorm la sănătatea și bunăstarea noastră.

Aproape fiecare al treilea copil și adult suferă de alergii. Bolile alergice, cum ar fi iritarea nasului, strănutul, mâncărimea, respirația greoaie sau tusea ar putea fi cauzate de polen.

Pentru un studiu realizat de Institutul Fraunhofer a fost emisă o concentrație mare de polen de mesteacăn în două săli de testare. Măsurătorile au confirmat că concentrația de polen a scăzut rapid în sala de testare cu IonitColor. După 30 de minute, peste 90% din polen fusese aglomerat și căzuse pe podea.

În comparație cu aceasta, în încăperea acoperită cu o vopsea standard, jumătate de polen putea fi încă detectat în aer. Baumit Ionit curăță aerul și îmbunătățește bunăstarea în spații închise.

Umiditate bine echilibrată și mai mulți ioni de aer esențiali pentru timpul crescut pe care îl petrecem în interior. Sistemul Baumit Ionit este format din două componente: gletul de reglare a umidității Baumit IonitFino sau Baumit IonitFinish și  vopsea de perete Baumit IonitColor care generează ionii de aer. Straturile suport precum gips-carton, ipsos sau beton pot fi acoperite cu unul dintre cele două chituri și finisate cu Baumit IonitColor. Chiturile naturale Baumit IonitFino și Baumit IonitFinish ajută la menținerea umidității la un nivel plăcut și la creșterea numărului de molecule de apă din aer. Vopseaua minerală IonitColor activează aceste molecule de apă și generează ioni de aer sănătoși.Cum funcționează aerul interior ionizant

Gletul Baumit IonitFinish și Fino -aplicate deasupra unei plăci de ipsos sau beton - reglează numărul de molecule de apă din aer. Vopseaua de perete Baumit IonitColor activează moleculele de apă și generează ioni de aer.