star_border

Viziunea noastră

"Ne dorim ca toti oamenii sa traiasca intr-un mediu frumos, sanatos si eficient energetic".
Robert Schmidt

Calitatea vietii de zi cu zi este influentata de un microclimat sanatos si eficient energetic. Locuintele noastre ne ofera protectie, dar si locul unde ne relaxam si ne incarcam bateriile pentru a face fata provocarilor zilnice.

Filozofia noastră

Managementul calitatii si protectia mediului au fost parte din filozofia corporativa a fondatorilor Baumit si sunt puse in aplicare in mod consecvent.

Principiile noastre de guvernanta corporativa sunt orientate spre obiectivele economice si ecologice. Utilizarea durabila a resurselor, minimizarea consumului de energie si a emisiilor, optimizarea materiei prime și utilizarea eficienta de combustibil sunt sarcini prioritare pentru noi.

Calitate

"Baumit este lider in domeniul materialelor de constructii, datorita experientei, produselor moderne de inalta calitate, dinamismului, inovatiei, viziunii si a conceptelor de marketing orientate catre viitor!"
Friedrich Schmid & Dieter Kern 1988

Certificat ISO

Cercetare și dezvoltare pentru idei cu viitor

Cercetarea si dezvoltarea sunt puternic inradacinate in ADN-ul companiei noastre. Aici se nasc ideile pentru viitor!
 

Responsabilitatea

Managementul atent al resurselor naturale este centrul procesului de productie. Protectia mediului a fost si este parte din misiunea corporativa Baumit.

Dezvoltarea de noi concepte si idei prin care produsele noastre sa poata contribui la reducerea emisiilor si a consumului de energie, cum ar fi Baumit ETICS, este scopul final Baumit.

Certificat ISO