star_border

Beton Baumit

Comparativ cu betonul furnizat pe un șantier de construcții sub formă de mortar proaspăt, amestecurile de beton uscat în saci prezintă mai multe avantaje: amestecurile sunt disponibile în cantități mici, pentru sarcini minore, și se pot utiliza în locații dificil de atins. Pe durata construirii, nu depindeți de furnizor, iar viteza cu care progresați depinde doar de dumneavoastră. Materialul rămas neutilizat se poate folosi pentru proiectele ulterioare.

  • Calitate garantată
  • Depozitare și procesare facilă
  • Soluții pentru fiecare problemă

Un șantier de construcții, acasă

Betoane universale cu opțiuni variate, pentru uz în casă și grădină. Pentru toate structurile standard din beton, turnarea benzilor de fundații, temelii și baze, plafoane, pereți, coloane și scări din beton. Beton special pentru structuri care necesită rezistență ridicată sau proprietăți de impermeabilitate, de ex., rezervoare, fose septice, bazine de decantare etc.

Baumit Beton B20

Univerzálny betón B20

Beton universal care oferă o rezistență de 20 MPa, în condiții normale de utilizare. Pentru construirea de elemente din beton de mici dimensiuni, coloane, fundații, pereți, scări din beton etc. Dimensiune granulă 8 mm.

Baumit WU concrete

Vodonepriepustný betón

Beton impermeabil cu rezistență ridicată de 37 MPa. Pentru construcția bazinelor de decantare, foselor septice, dalelor, rezervoarelor de apă și altor structuri care necesită rezistență ridicată sau proprietăți hidrofobice.

Scopuri speciale

Unele structuri necesită produse speciale. O problemă frecvent apărută în cazul teraselor sau băilor este construcția unui strat gradient, și anume, un strat cu grosime variabilă, care conduce la sarcini ridicate asupra materialelor și deseori conduce la apariția fisurilor. Răspunsul nostru la această problemă este Baumit FlexBeton, un beton extrem de flexibil și armat cu fibre speciale. Dacă aveți nevoie de un filer de beton pentru umplerea cavităților sau tocurilor de ușă, puteți utiliza Baumit FillBeton. Pentru umplerea blocurilor de ciment concave, betonul corespunzător este Baumit PumpBeton, furnizat într-un bazin.

Baumit FlexBeton

Spádový betón

Beton gradient armat cu fibre, pentru crearea unui strat gradient cu grosime variabilă între 10 și 40 mm.

Baumit FillBeton

Výplňový betón

Amestec de beton expansiv pentru umplerea cavităților sau tocurilor de ușă. La întărire, volumul crește cu 2%, umplând astfel cavitățile foarte eficient.

Baumit PumpBeton

Zalievanie dutinových tvárnic

Turnarea betonului furnizat într-un bazin, pre-amestecat, pentru umplerea tuturor blocurilor concave, de ex., Durisol, Premac etc.

Beton rapid

Baumit FixBeton cu întărire rapidă, pentru fundații de clădiri pentru coloane, pergole, foișoare, garduri, stelaje de uscare etc. Eficient și cu aplicare simplă. Se poate aplica chiar și fără amestec. Ideal pentru situații de finalizare rapidă a lucrărilor.

FixBeton