Baumit Beton
star_border

Beton Baumit

Comparativ cu betonul furnizat pe un șantier de construcții sub formă de mortar proaspăt, amestecurile de beton uscat în saci prezintă mai multe avantaje: amestecurile sunt disponibile în cantități mici, pentru sarcini minore, și se pot utiliza în locații dificil de atins. Pe durata construirii, nu depindeți de furnizor, iar viteza cu care progresați depinde doar de dumneavoastră. Materialul rămas neutilizat se poate folosi pentru proiectele ulterioare.

  • Calitate garantată
  • Depozitare și procesare facilă
  • Soluții pentru fiecare problemă

Un șantier de construcții, acasă

Betoane universale cu opțiuni variate, pentru uz în casă și grădină. Pentru toate structurile standard din beton, turnarea benzilor de fundații, temelii și baze, plafoane, pereți, coloane și scări din beton. Beton special pentru structuri care necesită rezistență ridicată sau proprietăți de impermeabilitate, de ex., rezervoare, fose septice, bazine de decantare etc.

Scopuri speciale

Unele structuri necesită produse speciale. O problemă frecvent apărută în cazul teraselor sau băilor este construcția unui strat gradient, și anume, un strat cu grosime variabilă, care conduce la sarcini ridicate asupra materialelor și deseori conduce la apariția fisurilor. Răspunsul nostru la această problemă este Baumit FlexBeton, un beton extrem de flexibil și armat cu fibre speciale. Dacă aveți nevoie de un filer de beton pentru umplerea cavităților sau tocurilor de ușă, puteți utiliza Baumit FillBeton. Pentru umplerea blocurilor de ciment concave, betonul corespunzător este Baumit PumpBeton, furnizat într-un bazin.