Fațade cu uscare rapidă
star_border

Fațade cu uscare rapidă cu ajutorul unei structuri coralii

Tencuială premium cu silicon Baumit StarTop și noua generație de vopsea StarColor pentru toți – fațade noi și restaurate. Combinația de liant cu silicon de calitate ridicată și filer funcțional inovativ creează proprietăți unice pentru o protecție de durată a fațadei și oferă o gamă mai largă de selecție a nuanțelor de culori.

  • Efect Drypor (pori uscați)
  • Suprafață rezistentă la impurități
  • Aplicare excelentă

Cum protejează efectul Drypor fațada mea?

Drypor efektBaumit Star folosește principii hidrofile și hidrofobe pentru a reduce contaminarea suprafețelor. Proprietățile hidrofile fac ca umezeala să se întindă astfel încât suprafața să se usuce mai rapid în urma condițiilor meteorologice umede. Natura hidrofobă a tencuielii oferă o bună protecție împotriva apei și, implicit, comportament adecvat la drenarea apei. Combinația ambelor funcții, uscarea rapidă a suprafeței prin prisma proprietății hidrofile și rezistența ridicată la impurități. StarTop este mai maleabilă și mai ușor de aplicat, prezentând o textură foarte uniformă care este ușor de creat.

Funcții suplimentare ale siliconului pentru o fațadă mai strălucitoare

Suprafața unică funcțională a Baumit Star cu efect Drypor lucrează împotriva umezelii și protejează fațada împotriva dezvoltării algelor și mușchilor. Această protecție este sporită ulterior prin conținutul ridicat de aditivi speciali sub forma unor micro-capsule cu eliberare graduală și de durată a substanței active fără impact negativ asupra mediului.

Protecția fațadei aplicată ușor

Aplicarea simplă a tencuielii Baumit StarTop garantează rezultate spectaculoase în fiecare dintre cele șase structuri oferite. Tencuială zgâriată 1,5K, 2K, 3K, zgâriată 2R, 3R și fină StarTop Fine. Dacă alegeți StarColor, operatorii îi vor aprecia capacitatea ridicată și posibilitatea vopsirii cu pulverizator fără aer.

More on the topic

Fasádna omietka StarTop
StarTop – Nuanțe de culoare

Tencuiala și culoarea StarTop sunt disponibile în 758 de nuanțe ale Baumit Life (în numărul de mostră care se încheie cu 2 - 9) și în toate structurile.

Mai multe
Farebné odtiene pre StarColor
StarColor - Nuanțe de culoare

Culoarea fațadei StarColor este disponibilă în 654 de nuanțe Baumit Life.

Mai multe
Farebný návrh fasády
Proiectarea culorii fațadei

Nu știți ce nuanță să puneți pe casa dumneavoastră? Luați fațada dumneavoastră și trimiteți-ne-o. Procesăm pentru dumneavoastră soluții în 3 culori.

Mai multe
Biela fasáda

O frumusețe strălucitoare

Dacă sunteți în căutarea unei fațade albe de un efect orbitor, folosiți tencuiala StarTop sau culoare StarColor in Life 0019. Pigmenții și compoziția specială vor face nuanța mai strălucitoare. Dar indiferent de nuanța de culoare selectată, cu siguranță veți obține o fațadă frumoasă pe o perioadă îndelungată.