Tencuieli decorative și culori Baumit DesignLife
star_border

Tencuieli și culori decorative 
Baumit DesignLife

  • Fațadă creativă, variată și individuală
  • Opțiuni nelimitate de design
  • Tencuiala decorativa de fațada și vopsele eficiente pentru fațade

Ambientul influenteaza fațada, și fiecare fațadă influenteaza ambientul. Ce mesaj dorim să transmitem? Dacă doriți să alegeți nuanțele și structura tencuielii dumneavoastră, aruncați o privire în jurul dumnevoastră și lăsați inspirația să vă cuprindă. Alegeți nuanțele cu efect natural asupra fațadei dumneavoastră. 
Doriți să ieșiți în evidență? Faceți o diferență prin culorile sau structura suplimentară a fatadei dumneavoastra. Dați frâu liber imaginației tencuiala Baumit CreativTop.

Creativ și flexibil

Dekoratívna omietka

Tencuiala decorativa Baumit CreativTop se poate aplica pe izolația termică, dar și pe șapele și tencuielile minerale vechi și noi, pe tencuieli din beton și de renovare. Se poate comanda în 6 structuri diferite care se pot combina una cu cealaltă.

Aspect individual

Combinația de tencuiala decorativa CreativTop cu caracteristici de modelare și vopselele decorative aduce la suprafață opțiuni de interpretare a fațadei care nu au fost descoperite până acum. Vopseaua Baumit Metallic, Baumit Lasur sau Baumit Glitter ofera o prelucrare simplă și rezultate eficiente.

Prim plan pe rezultate

Cu Baumit CreativTop și vopselele decorative, se deschid opțiuni nelimitate pentru interpretarea creativă a proiectării fațadelor. Este disponibila în 758 de nuanțe de culori, putând fi combinat în mod creativ. Gros, structurat cu ajutorul unei perii sau role, poros fin cu aspect de beton fără particule fine sau perfect neted cu strat de acoperire – acestea și alte nenumărate structuri originale vor putea, în sfârșit, să devină realitate.

Structuri creative – vă dezvăluimdedesubturile.

Kreatívne fasády videá
Video – Vă dezvăluim dedesubturile.

Tehnici creative individuale cu manuale detaliat de procesare. Fiți inspirat și creativ!

Urmăriți video
Prospekt_CreativTop
Manual de prelucrare

Opțiuni de interpretare a fațadelor individuale cu ajutorul ștucului de față Baumit CreativTop. 20 de tehnici diferite cu prelucrare în detaliu.

Deschideți broșura
Dekoratívne fasády
Diferite tehnici creative

Galerie de tehnici creative cu exemple de prelucrări. with processing examples. Gros, structurat cu ajutorul unei perii sau role, cu aspect de beton fin...

Vreau să fiu inspirat!
Farebné odtiene
Nuanțe de culori

Sunteți în căutarea nuanței potrivite? Alegeți dintre cele 758 de nuanțe pentru ștucul creativ și gama de culori pentru vopsele decorative Baumit DesignLife.

Consultați nuanțele