Renovarea fațadelor cu tencuieli friabile
star_border

Renovarea fațadelor cu suprafețe nisipoase

Folosim palma pe suprafața de mortar. Dacă rămân pete albe de mortar pe palmă și baza se scurge, suprafața se va sabla. Sablarea suprafețelor cu amendament calcaros pe o fațadă reduc stabilitatea unui strat nou de acoperire, prin urmare, este necesar să consolidați baza înainte de a aplica un nou tratament al suprafeței.

Doi pași pentru o fațadă nouă

Înainte de a aplica o finisare nouă suprafeței, aplicați un strat special de Baumit ReCompact și apoi, aplicați o vopsea de calitate superioară pentru fațade.

Pasul 1

Spevnenie podkladu

Aplicarea stratului de bază Baumit ReCompact.

Pasul 2

Nová fasádna farba

Acoperiți cu o nouă vopsea pentru fațade Baumit StarColor, NanoporColor, SilikonColor.

Ghid pas-cu-pas

1. De ce anume vom avea nevoie?

Obnova fasády - pieskujúci povrch

Pregătim penetrarea Baumit ReCompact și unelte de pulverizare potrivite sau dispozitivul pentru aplicarea mecanică a vopselei pentru fațade.

2. Curățarea fațadei

Vyčistenie fasády

Suprafața fațadei nu trebuie să conțină alge sau fisuri. Curățați cu peria sau spălați sub presiune fațada prăfuită și murdară. Tăiați toate secțiunile rupte. Dacă fațada încă prezintă alte deficiențe, este necesar ca acestea să fie, mai întâi, îndepărtate.
A se vedea: Pregătirea tencuielii

3. Întăritor de mortar

Spevňovač omietky

Amestecați bine conținutul Baumit ReCompact, turnându-l în dispozitivul de pulverizare.

4. Aplicarea produsului

Spevnenie omietky penetráciou

Aplicați pe întreaga suprafață prin pulverizare. Întăritorul de mortar se poate aplica și folosind o perie, pe zone mai mici.

5. Noul strat de acoperire al fațadei

Nová fasádna farba

Aplicăm două straturi de vopsea de calitate superioară pentru fațade pe fațada curată. Primul strat se aplică diluat cu 10 - 15% apă. După o pauză de minim 12 ore, aplicăm 1 până la 2 straturi de vopsea pentru fațade, după caz. Se va lăsa o fereastră de minim 4 ore între fiecare strat de acoperire.

6. Pulverizarea vopselei pe fațadă

Striekanie fasádnej farby

Vopseaua pentru fațade Baumit se poate aplica și folosind pulverizarea fără aer. Permite aplicarea rapidă și uniformă a vopselei pentru fațade într-un interval de timp scurt, pe suprafața uniforme de dimensiuni mari.

Produse Baumit

Video pentru instrucțiuni