Tehnologia modernă întâlnește materialul tradițional
star_border

Tehnologia modernă întâlnește materialul tradițional 

Construcțiile ermetice prezintă avantaje și dezavantaje. Pentru a împiedica apariția unor pierderi de energie costisitoare, s-a obținut un progres major în domeniul izolației termice și etanșării pereților și ferestrelor exterioare, de-a lungul ultimilor 10 ani. Cu toate acestea, construcțiile mult prea ermetice rețin în interior nu doar căldura, ci și poluanții periculoși. 

  • Reglează climatul interior
  • Natural 
  • Fără substanțe dăunătoare și inhibă mucegaiul

Înlocuirea aerului din interior cu aerul exterior (rata de schimb a aerului) este acum deseori de 10 ori mai scăzută decât în cadrul clădirilor vechi. Anvelopările moderne și ermetice ale clădirilor solicită astăzi mult mai mult materialele de construcții decât înainte. Aerajul complet sau ventilarea interioară controlată ar trebui să mențină o concentrație scăzută de substanțe periculoase. Cu toate acestea, cea mai sigură alegere este să nu lăsați substanțele periculoase în clădire, de la bun început.

Produse Klima inspirate de natură

Like egg shells Baumit Klima products contain lime. Egg shells provide protection for the chick, act as a climate chamber and can even be used as food. Too much humidity in the air increases the risk of mould.

Varul are un efect preventiv

Mucegaiul și ciupercile sunt probabil printre cele mai mari riscuri la adresa sănătății din locuință. Varul este alcalin. Prin aceasta, împiedică formarea mucegaiului. La construirea sau renovarea casei, aveți puterea de a alege la ce nivel de sănătate doriți să continuați să trăiți. Creați-vă un refugiu care să vă ofere forță și vitalitate. Baumit și-a folosit produsele de foarte mulți ani încoace pentru a crea un stil de viață sănătos și un sistem prietenos cu mediul înconjurător, spre exemplu, prin folosirea produselor Baumit Klima. Vă veți putea asigura că aerul pe care îl veți respira pe viitor va fi unul curat.