România

Menu

clear
Life Challenge 2020
star_border

Life Challenge 2020:

Fațada Europeană Baumit

O fațadă reprezintă frumusețea unei case și arată stilul persoanelor care trăiesc în ea. Scopul proiectului Life Challenge Baumit este de a promova imaginația și potențialul creativ al arhitecților și constructorilor. Fațade care se exprimă prin diversitatea materialelor, a texturii suprafețelor prin armonia culorilor, pot fi aduse in lumina reflectoarelor ca o sursă de inspirație pentru o arhitectură mai bogată estetic.

Life Challenge – Premiul

După Viena în 2014 (Austria), Madrid în 2016 (Spania) și Bratislava în 2018 (Slovacia), Life Challenge Baumit 2020 va avea loc în țara ultimului câștigător- mai exact în Valencia (Spania), la L’Hemisferic, pe 10 septembrie 2020.


Se așteaptă ca evenimentul să atragă în jur de 500 de participanți din toate cele 25 de țări Baumit, cei mai buni arhitecți, investitori și parteneri Baumit. Peste 300 de proiecte vor fi evaluate în 6 categorii de către un grup de experți independenți de mare calibru.

Categorii

În acest moment, au loc înscrierile pentru categoria cea mai bună fațadă din fiecare țară Baumit. Din februarie 2020 până în martie 2020 vei avea șansa de a participa la votarea publică a celei mai bune fațade din Europa ! Acestea sunt categoriile :


Locuințe unifamiliale

Locuințe colective

Clădiri nerezidențiale

Reabilitare termică

Restaurare monumente

Textura finisajului

Înscrie-ți proiectul

Ai o fațadă Baumit și vrei să ai șansa de a câștiga premiul Life Challenge Baumit- atunci contactează compania ta locală Baumit.

Faceți click și votează: din februarie 2020

Părerea ta este deasemenea importantă pentru noi! Ce fațadă este cea mai bună ? Din februarie până în aprilie 2020 ai posibilitatea de a vota proiectul tău preferat!
Introdu-ți adresa de email și vei fi notificat când se va deschide votarea.

* Prin introducerea și trimiterea adresei mele de e-mail, recunosc că am citit informațiile privind protecția datelor din această declarație și sunt de acord cu prelucrarea lor în scopurile descrise.