star_border

Life Challenge 2020:

Fațada Europeană Baumit

O fațadă reprezintă frumusețea unei case și arată stilul persoanelor care trăiesc în ea. Scopul proiectului Life Challenge Baumit este de a promova imaginația și potențialul creativ al arhitecților și constructorilor. Fațade care se exprimă prin diversitatea materialelor, a texturii suprafețelor prin armonia culorilor, pot fi aduse in lumina reflectoarelor ca o sursă de inspirație pentru o arhitectură mai bogată estetic.

Life Challenge – Competiția

După Viena în 2014 (Austria), Madrid în 2016 (Spania) și Bratislava în 2018 (Slovacia), Life Challenge Baumit 2020 va avea loc în țara ultimului câștigător- mai exact în Valencia (Spania), la L’Hemisferic, pe 14 mai 2020.
Se așteaptă ca evenimentul să atragă în jur de 500 de participanți din toate cele 25 de țări Baumit, cei mai buni arhitecți, investitori și parteneri Baumit.

Cum sunt aleși câștigătorii

Peste 300 de proiecte vor fi evaluate în 6 categorii de către un grup de experți independenți de mare calibru. Cele 6 fațade cu cea mai mare cotă din fiecare categorie vor fi nominalizate pentru ceremonia de acordare a premiilor finale. Chiar înainte de eveniment, juriul va alege câștigătorii din fiecare categorie, precum și câștigătorul premiului Life Challenge - cel mai bun pentru cea mai frumoasă fațadă.
Pe lângă jurizarea experților, fiecare utilizator poate vota fațada preferată online pentru a alege „Câștigătorul Votului Public”.

Șase Categorii

Acestea sunt categoriile Baumit Life Challenge.

Înscrie-ți proiectul

Ai o fațadă Baumit și vrei să ai șansa de a câștiga premiul Life Challenge Baumit- atunci contactează compania ta locală Baumit.