Inovație în construcții: Beton cu fibre naturale și sac autodizolvabil


Te întrebi dacă procesul de preparare a mortarului ar putea fi mai simplu? 
Noua generație Baumit Beton ALL IN îți permite să pregătești amestecul fără a fi nevoie să deschizi sacul. Datorită tehnologiei inovatoare de ambalare ALL IN, ambalajul se dizolvă atunci când este amestecat cu apă.  Dă curs articolul de mai jos, care prezintă cele mai importante avantaje ale amestecului Baumit Beton ALL IN.
 

Cum funcționează betonul de nouă generație?

Inovatorul Baumit Beton ALL IN este o nouă calitate în procesul de preparare a mortarului de beton - este mai ușor de pregătit, mai rapid și mai prietenos cu antreprenorii decât omologii săi standard. Caracterul său inovator se datorează ambalajului unic care poate fi plasat în întregime într-o betoniera sau recipient de amestecare, fără a fi nevoie să deschideți și să turnați fiecare pungă.
 
Ambalajul din hârtie specială se va dizolva în timpul amestecării, întărind mortarul cu fibre naturale. Această soluție inovatoare face procesul de preparare a betonului mai simplu, mai ecologic și mai eficient. Baumit Beton ALL IN este următoarea etapă în dezvoltarea industriei construcțiilor, aducând beneficii atât antreprenorilor, cât și mediului pentru că nu generează deșeuri.

Cum economisești timp și bani cu Baumit Beton ALL IN?

În pregătirea standard a mortarului de beton, acest proces necesită multe activități. Este necesar să aduceți sacul la betoniera, să tăiați ambalajul, să turnați amestecul uscat în mașină și, în final, să aruncați ambalajul. In cazul proiectelor mari de constructii, timpul necesar realizarii acestor activitati se inmulteste, ceea ce se traduce intr-o cantitate foarte mare de munca necesara realizarii acestora.
 
Betonul de nouă generație de la Baumit simplifică semnificativ acest proces prin reducerea numărului de pași necesari. Alegând Baumit Beton ALL IN, nu trebuie să tăiem ambalajul sau să turnăm conținutul în mașină - nici angajații nu trebuie să lucreze în praf și să curețe regulat ambalajele goale, ceea ce economisește timp, energie și condiții mai bune de muncă.
 
Introducerea acestei tehnologii inovatoare are multe beneficii. Cel mai important dintre ele este obținerea unui mortar de foarte înaltă calitate, eliminând în același timp etapele împovărătoare rezultate din procesul tradițional de preparare a amestecului. Baumit Beton ALL IN vă permite să obțineți eficiență, confort și rezultate mai bune atunci când realizați diferite proiecte de construcție.
 

 
Betonul ALL IN reduce praful cu până la 40%
 

Datorită tehnologiei Baumit Beton ALL IN, lucrul devine mai eficient, reducând timpul necesar pregătirii mortarului. În plus, betonul de nouă generație contribuie la îmbunătățirea confortului și a condițiilor pe șantier. Un avantaj important este reducerea prafului cu până la 40%, ceea ce are un impact pozitiv asupra sănătății antreprenorilor.
 
De asemenea, trebuie acordată atenție emisiei foarte scăzute de compuși organici volatili ai acestui produs, ceea ce a fost confirmat de certificatul EMICODE® EC1 PLUS pentru produsele premium. Prin urmare, putem fi siguri că Baumit Beton ALL IN este un produs care îndeplinește standarde stricte privind emisia de substanțe nocive.
 
Un alt avantaj semnificativ al Baumit Beton ALL IN este lipsa necesității de a îndepărta ambalajele - evitarea aruncării costisitoare a pungilor goale vă permite să reduceți semnificativ cheltuielile și să generați economii.
 
Baumit Beton ALL IN este un beton de nouă generație care este ecologic. Datorită utilizării tehnologiei inovatoare de ambalare, procesul de preparare a mortarului are loc fără a genera deșeuri. Ambalajul său se dizolvă în timpul amestecării, ceea ce îl face parte integrantă a mortarului gata.
 
Acesta este primul și singurul ambalaj de pe piață care nu necesită eliminare, ceea ce face din Beton ALL IN o alegere excelentă pentru investitorii care au ca obiectiv dezvoltarea durabilă. Acum putem pregăti betonul într-un mod mai ecologic, fără a genera deșeuri inutile și protejând mediul.
 
 

Unde putem folosi betonul de nouă generație?

Versatilitatea de utilizare este o caracteristică distinctivă suplimentară a betonului realizat folosind tehnologia ALL IN. Datorită rezistenței sale la îngheț și condițiilor meteorologice în schimbare, betonul de nouă generație este potrivit atât pentru lucrări de beton în exterior, cât și în interior. Functioneaza perfect, printre altele: la realizarea peretilor, acoperisurilor si a diverselor elemente de arhitectura, poate fi folosit si la montarea de stalpi, elemente de gard, pergole sau pentru lucrări de reparații în casă și grădină. În plus, poate fi folosit pentru a crea baze și podele din beton, de exemplu în subsoluri, garaje sau încăperi.

Lucrezi bine, câștigi bine!

Alege Baumit Beton ALL-IN pentru proiectele tale de construcții și participă la concurs.  Introdu codul răzuibil de pe sac pe my.baumit.ro sau în aplicația My Baumit disponibilă in App Store/Google Play.
Poți câștiga din mii de premii sau chiar marele premiu, Volkswagen Amarok.