Tot ceea ce aveți nevoie pentru repararea fațadei dumneavoastră
star_border

Tot ceea ce aveți nevoie pentru repararea fațadei dumneavoastră

  • Simplu
  • Rapid
  • Calitativ

Și fațada, de care vă îngrijiți în mod regulat, va necesita, în timp, o renovare. Nu are importanță dacă este vorba de o fațadă anvelopată sau doar una tencuită, nu are importanță nici mediul în care este situată. Există mai multe posibilități pentru renovarea unei fațade. În funcție de nivelul de contaminare sau deteriorare, modul de renovare este stabilit prin simpla albire a aspectului cu ajutorul unui strat până la o renovare completă. Renovarea fațadelor cu materialele Baumit oferă casei dumneavoastră o nouă față, din nou, după atâția ani.

Mai multe probleme, o singură soluție

Znečistená fasáda
Fațada contaminată

Impuritățile depuse pe o fațadă formează un strat de separare pentru următoarele straturi de acoperire. Gradul de lipire al unui nou strat este foarte scăzut.

Fațada contaminată
Pieskujúci povrch fasáy
Suprafață sablată

Zonele sablate sau amendate calcaros reduc stabilitatea unui nou strat de acoperire și pot face ca respectiva culoare proaspăt-aplicată să nu se lipească...

Vreau sa renovez o fațadă
Silno nasiakavý povrch fasády
Fațadă puternic absorbantă

O bază puternic sau neuniform absorbantă poate provoca apariția petelor pe culoare de fațadă proaspăt-aplicată.

Renovarea unei fațade absorbante
Odlupujúci sa náter
Strat de acoperire cu rupere

Este necesară îndepărtarea stratului de acoperire cu rupere înainte de a aplica o nouă culoare. Și să aliniați inegalitățile rezultate prin intermediul..

Pentru a repara o fațadă
Riasy na fasáde

Alge pe fațadă

Fațadele trebuie să reziste la diferite influențe meteorologice, contaminare și atacuri ale algelor. Spălarea acestei fațada nu este suficientă, ci ea trebuie tratată în mod special.

mikrotrhlinky na fasáde

Fisuri pe fațadă < 0,5 mm

Este necesară inspecția și măsurarea fisurilor de pe o fațadă. Pentru fisurile capilare de mici dimensiuni, soluția este una simplă. Este destul un strat special de acoperire de penetrare și cu fibre, și o nouă culoare a fațadei.

Trhliny na fasáde

Fisuri pe fațadă > 0,5 mm

În cazul fisurilor cu lățime de peste 0,5 mm, acțiunea imediată este esențială deoarece pătrunderea umezelii poate conduce la deteriorări majore ale fațadei.