star_border

Cele mai frumoase fațade dezvăluite

Aproape 100.000 de voturi de la pasionații de construcții și arhitectură din toată Europa au fost adunate pentru a găsi cele mai iubite fațade.

Top 5 Case unifamiliale

Prezentare generală a primelor 5 case de familie în care toată lumea își dorește să locuiască.

Locul 5

Vila lângă Balaton

Această vilă modernă este un bun exemplu de clădire spațioasă bine împărțită funcțional, dar în același timp nu se remarcă prin dimensiunile sale mari. Secretul este utilizarea unei varietăți de materiale de fațadă, copertine proeminente, tencuite, o ușă de intrare accentuată, pergola și o balustradă de sticlă.

Locul 4

Casa Mirador

Cladirea este situata la capatul parcelei sale in partea cea mai inalta si este dezvoltata in doua volume infrmate. Nivelul parterului este situat deasupra copacilor din jur pentru a asigura cele mai bune vederi. Casa a fost proiectata pe doua nivele. Prima se afla la subsol fata de panta naturala a terenului, ingropata fata de panta terenului, iar in partea superioara sunt situate doua volume diferentiate, zona privata, orientata spre Sud-Nord a carui fatada. este protejata de sipci de lemn calculate in functie de unghiurile solare de iarna si vara, iar volumul de spatiu public mai mult orientat Vest-Est pentru a profita de vederile spectaculoase oferite de teren.

Locul 3

Sternenschiff

O casă unifamilială cu sisteme combinate de fațadă de la Baumit cu izolație termică integrată Pro și finisaj Baumit SilikatTop, fațadă Bond respirabilă și placare metalică Corten cu efect de rugină.

Locul 2

Düşler Vadisi

Echivalent arhitectural al căutării „loc/mână” și „natural” ca mijloc de înțelegere, reabilitare și redescoperire, exemplele „arhitecturale” ale Mării Negre cu topografic, climatic și context similar au fost considerate ca un fel de arhetip.

Locul 1

Dragota

Arhitectura propusă a acestei reședințe de familie a urmat soluția structurală, economisirea energiei și continuitatea spațială dintre interior și exterior: volume albe simple, clar definite, fără multe goluri la sud, având în același timp panouri metalice perforate glisante ca protecție solară spre vest.

Top 5 case multifamiliale

Prezentare generală a celor mai bune 5 locuințe multifamiliale ale alegătorilor noștri.

Locul 5

View to Valley

Proiectul este organizat în funcție de condițiile de zonare ale regiunii, ne-am propus să satisfacem nevoile de parcare și să creăm suprafața maximă de ocupare utilă. Cu designul fațadei am încercat să creăm armonie cu natura văii.

Locul 4

Atlantis Atmosphere

Atlantis Atmosphere este un complex rezidențial axat pe un mediu de viață sănătos, arhitectură durabilă și o legătură cu natura. Aspectul este alcătuit din două clădiri rezidențiale care închid între ele o zonă de grădină cu elemente decorative și verdeață, care se îngustează într-o alee care duce la Atlantis Beach.

Locul 3

206 Dwellings

Clădirea de 2 turnuri și 206 de locuințe, situată într-un mare spațiu urban verde, este un fel de performanță în natură care se pretinde a fi arătată ca un alt element al parcului. De aceea, planul are forme organice care imit rădăcinile arborelui artificial pe care clădirea vrea să-l reprezinte.

Locul 2

Torre Australis

Fațada care configurează volumul aparent al turnului este definită de marginea plăcilor, brise-soleil-urile și balustradele și umbrele pe care acest set le proiectează asupra volumului construit închis. Conturul zborului plăcilor rupe rigiditatea volumului prismatic.

Locul 1

Bukureska

Multi Family Residential | North Macedonia

Complex rezidential atractiv situat intr-o zona linistita a orasului in cartierul Taftalidze 2 cu arhitectura simpla si moderna. Combinație excelentă de tehnică creativă, fațadă standard și placare cu piatră.

Top 5 nerezidenţiale

Prezentare generală a primelor 5 non-rezidențiale ale alegătorilor noștri.

Locul 5

Umihana Cuvidina

Non-residential | Bosnia and Herzegovina

Obiectul cu design modern, care dispune de o sală de sport de dimensiune olimpică, dispune și de un nou sediu de școală, o grădiniță, o ambulanță, un centru de fitness, un loc de parcare subteran și alte dotări.

Locul 4

Río Vena School

Intersectia a doua volume complexe, unul central sub forma de piramida inversata sau impluvium, cristalin si metalic, cu un altul neutru si orizontal, de stare pietroasa, executat in intregime cu Baumit MineralSystem, permite organizarea acestei pepiniere. Rezultatul este un spațiu bogat, confortabil și apropiat în același timp, concentrat pe viitorii săi ocupanți.

Locul 3

Generation Medical Center


Locul 2

Greenpark Symphony

Non-residential | Bosnia and Herzegovina

Greenpark este un parc IT contemporan situat pe muntele Trebevic pe care l-am proiectat pentru Symphony. Este un spațiu de lucru modern, înconjurat de natură, oferind un mediu de lucru high-tech, dar în același timp deschizându-l spre munte oferind mult conținut recreativ în exterior.

Locul 1

Gingerbread Nursery

La prima vedere am crede că pepiniera din Szabadszállás este dintr-un basm. Culorile vesele, arcadele, liniile ondulate și inimile ne întâmpină în Țara Minunilor. Urme ale arhitecturii populare maghiare, cum ar fi acoperișul în fronton, fațada curbată și ferestrele mici, pot fi găsite pe clădire.

Top 5 Renovare termică

Prezentare generală a celor mai bune 5 proiecte de renovare termică ale alegătorilor noștri.

Locul 5

Calatrava 4

Clădirea rezidențială Calatrava 4 își propune să transcende o simplă renovare a duratei de viață a clădirii, transformând-o într-o piatră de hotar modernă în cartierul latin. Combinația dintre sistemul Baumit ETICS și un studiu riguros al formei.

Locul 4

Straight and modern

A fost creată o casă dreaptă și modernă din anii 1930. Contrastele ETICS cu redarea geamului: câmpuri albe de fațadă clar definite, alternând cu sistemul de plăci antracit. Conexiuni la construcția fațadei, ferestre, rulouri adaptate printr-o combinație de detalii ETICS.

Locul 3

Villa A84

Prioritatea a fost ascunderea și simplificarea detaliilor care provocau oboseală vizuală. Pentru a stabili legătura vizuală și fizică dintre interioare și exterior, s-a prioritizat selecția materialelor de construcție adecvate pentru ascunderea unor elemente structurale indispensabile și ușurința întreținerii.

Locul 2

Arela School

Sunt folosite diferite culori pentru a reînnoi imaginea clădirii. Pentru fațade se alege albul, aducând lumină întregului, cu un plint gri pentru a proteja zona inferioară, iar în final se introduce o gamă de 3 culori calde pentru a identifica diferitele săli de clasă și spații ale școlii.

Locul 1

County Starost Office in Pila

Clădirea a fost ridicată în anii 1927-29, după proiectul arhitectului Ernst Bohne. Clădirea principală a fost construită în stilul caracteristic clădirilor germane din perioada interbelică, cu lungimea de 90 m. Este situat lângă brațul vestic al râului Gwda. Aparține puținelor clădiri istorice din Pila. Din 1999 clădirea este sediul Oficiului Județean Pila.

Top 5 Renovări istorice

Prezentare generală a celor mai bune 5 proiecte de renovare istorice ale alegătorilor noștri.

Locul 5

Raimundtheater

Numită după dramaturgul austriac Ferdinand Raimund, această sală de muzică istorică a fost construită în 1893 de cetățenii Vienei pe baza unor proiecte ale arhitectului Franz Roth (1841–1909)[. Acum a fost modernizat și extins semnificativ, păstrând în același timp cât mai mult posibil din caracterul original, în conformitate cu cerințele de conservare.

Locul 4

Villa J

Historical Renvovation | Bosnia and Herzegovina

Vila J., construită la sfârșitul secolului al XIX-lea, este situată în partea centrală a orașului Mostar, care s-a format în timpul stăpânirii austro-ungare și astăzi este fragmentată printr-o serie de vile urbane frumoase de-a lungul fostei promenade Stephanie și a străzilor care au apărut. împreună cu ea.

Locul 3

Rudolf-house

Fațada casei construite în anul 1870 a fost renovată: a fost refăcută latura ei orientată spre piață, a fost creat un balcon în spatele crenelului fațadei și a fost ridicată latura care da spre curte și completată cu o fațadă modernă. În interior există magazine, un hotel de tip boutique și bistro cu grădină de iarnă.

Locul 2

The Synagogue of Karcag

Sinagoga orașului Karcag din centrul Ungariei a fost construită în 1899 în stil romantic. În timpul renovării, decorațiunile fațadei au fost evidențiate cu o culoare care se armonizează cu soclul dar este suficient de diferită pentru a sublinia unele colțuri ale clădirii și cornisa care o încadrează.

Locul 1

Friedensburg Schlaining

Castelul, documentat pentru prima dată acum 750 de ani, a fost renovat pe larg. Toate lucrările de renovare au fost realizate în strânsă colaborare cu Oficiul Federal pentru Monumente. Acest lucru a permis, de exemplu, ca fațadele curților interioare să fie expuse și renovate în concordanță cu identitatea istorică. Este o locație care aduce istorie, cultură și identitate la viață și care s-a dedicat temei centrale a păcii.

Top 5 Texturi uimitoare

Prezentare generală a celor mai uimitoare 5 texturi de fațadă ale alegătorilor noștri.

Locul 5

Verra Suites

Ideea principală a Verra Suites este că fiecare casă este unică pentru stilul de viață al proprietarului său, cu planuri și caracteristici diferite. Pentru ca fiecare reședință să aibă o panoramă largă asupra Bosforului și pădurii, blocurile sunt așezate pe pământ la axele care vor oferi cele mai dominante unghiuri.

Locul 4

Artistic House III

Clădirea se mândrește cu soluții și idei creative, iar fațada este piesa de accent. Tencuielile de la Baumit asigură durabilitate de durată, iar varietatea de culori, texturi și metode de instalare oferă o profunzime suplimentară detaliilor individuale, făcându-le să iasă în evidență. Panourile HPL, cu culoarea lor naturală a lemnului, aduc căldură și oferă contrast.

Locul 3

Cistern House

S-a scris povestea vieții pe care familia de utilizatori și-a dorit să o creeze, aproape de oraș, dar la țară, cu grădina și animalele lor de companie. Acest lucru s-a transformat într-un design arhitectural.

Locul 2

Yalı Bostancı

Yalı Bostancı este situat pe coasta insulei Bostancı, unul dintre vechile cartiere din partea anatoliană a Istanbulului. Fața istorică și modernă a cartierului este reflectată cu diferite materiale și texturi pe această fațadă liniară, lungă de 140 de metri, care merge ruptă de-a lungul străzii.

Locul 1

"FOTEVSKI"

Stunned by Texture | North Macedonia

Format mic de bloc rezidential situat in centrul orasului cu fatada caracteristica formata din 4 componente. Facilitatea are facilități comune, cum ar fi o sală de jocuri, centru de fitness și piscină